Mencke Verzekeringen
uw verzekeringsadviseur

Over ons

Over ons

Mencke Verzekeringen BVBA is in 2013 opgericht in Pelt door Geert Mencke. Na een loopbaan van 34 jaar bij de Rabobank kan Geert zich beroepen op decennia ervaring in het verzekeringswezen, zowel in België als in Nederland. Vanaf de oprichting is ook Jelle Mencke actief binnen Mencke Verzekeringen.

Je kunt bij ons terecht voor al je verzekeringen. Elke particulier of ondernemer helpen wij graag verder.

Vanaf 2016 zijn wij naast makelaar in de verzekeringen ook ingeschreven als makelaar in hypothecaire kredieten. Dus ook voor je woonkrediet ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over het Brocom sectorkwaliteitslabel en dragen deze waarden hoog in ons vaandel. Dit is jouw garantie op de beste service en dienstverlening. Als lid van FVF, Federatie voor verzekerings- en financiële tussenpersonen, zijn wij steeds op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen ons werkgebied.

Aan onze partners stellen wij hoge eisen. Wij werken enkel samen met financiëel sterke en transparante verzekeringsmaatschappijen die producten aanbieden waar je ook effectief op kunt rekenen.

Waarom Mencke Verzekeringen?

  • Onafhankelijk: Wij zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Samen met jou gaan wij op zoek naar een formule die bij je past.
  • Maatwerk: Elke financiële situatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Individuele dienstverlening is voor ons een must.
  • Transparantie: geen ingewikkeld taalgebruik, ons doel is om te communiceren in menselijke taal.
  • Snel: wij behandelen jouw e-mail binnen de 24u op een werkdag. Wanneer je ons mailt in het weekend ontvang je op maandag een antwoord.
  • Actief beheer van je verzekeringsportefeuille
  • Bij schade staan wij aan jouw kant. Wij verdedigen jouw belangen.

Onze partners